FENERBAHÇE’DEN SÜRPRİZ TRANSFER ATAĞI

FENERBAHÇE’DEN SÜRPRİZ TRANSFER ATAĞI

Haziran 9, 2021 15:39
FENERBAHÇE’DEN SÜRPRİZ TRANSFER ATAĞI
0

BEĞENDİM

Fenerbahçe’de yeni sezon öncesi transfer çalışmaları hız kazandı. Lazio forması giyen eski golcüsü Kosovalı forvet Vedat Muriqi için bekleyişini sürdüren Kanarya’dan sürpriz bir transfer hamlesi geldi. Vitesse’de oynayan Hollandalı Oussama Tannane ile geçen hafta Amsterdam’da bir görüşme sağlayan Fenerbahçe yönetimi, her konuda anlaştığı futbolcuyu ve menajerini İstanbul’a davet etti. Fenerbahçe‘nin transfer için görüşme yapacağı Faslı yıldız Oussame Tannane İstanbul’a doğru yola çıktı.

Fenerbahçe'den sürpriz transfer atağı! Fas asıllı Hollandalı futbolcu Oussama Tannane İstanbul'a geliyor

Transfer görüşmesi için İstanbul’a doğru yola çıktığına dair sosyal medya hesabından fotoğraf paylaşan Tannane, Sarı-lacivertli taraftarları heyecanlandırdı. Yıldız futbolcuyla detayların konuşulacağı görüşmeden sonra imzaların atılacağı öğrenildi. Bugün İstanbul’da olması beklenen futbolcu için konaklayacağı Swissotel’de yer ayrıldı. Sarı lacivertli ekip, orta saha, 10 numara ve iki kanatta da görev yapan 27 yaşındaki sol ayağın transfer edilmesiyle kadrosunu güçlendirmiş olacak.

kaynak:haberler.com

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.