İZMİT KÖRFEZİ’Nİ VE  KİLEZ DENİZİ’Nİ KIRMIZIYA BULAYAN FİRMAYA MÜHÜR VURULDU
  • BUGUN GAZETESİ
  • GÜNDEM
  • İZMİT KÖRFEZİ’Nİ VE KİLEZ DENİZİ’Nİ KIRMIZIYA BULAYAN FİRMAYA MÜHÜR VURULDU

İZMİT KÖRFEZİ’Nİ VE KİLEZ DENİZİ’Nİ KIRMIZIYA BULAYAN FİRMAYA MÜHÜR VURULDU

Haziran 16, 2021 15:07
İZMİT KÖRFEZİ’Nİ VE  KİLEZ DENİZİ’Nİ KIRMIZIYA BULAYAN FİRMAYA MÜHÜR VURULDU
0

BEĞENDİM

Kocaeli’nin İzmit ilçesinde ” Eral Atık Yönetim A.Ş” ünvanlı firmanın İzmit Körfezi’ni ve Kilez Deresi’ni bıraktığı atıklarla kırmızıya bulaması sonucunda firmanın faaliyetleri durduruldu ve zabıta ekipleri tarafından mühür vuruldu. 

FAALİYETLERİ DURDURULDU 

İhbar üzerine bölgeye intikal eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlığı, Çevre Şehircilik İl Müdürlüğü ve İSU Genel Müdürlüğü ekipleri incelemelerde bulundu. Yapılan incelemeler neticesinde, dere ve İzmit Körfezi’ni kırmızıya bürüyen atık maddenin atık yönetimi tesisinden kaynaklandığı tespit edildi. Yapılan incelemelerin ardından Gayri Sıhhi Müesseseleri İnceleme Kurulu tarafından, Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü’nden uygunluk görüşü alınıncaya kadar tesisinin faaliyetten men edilmesi kararı verildi.

İzmit Körfezi'ni kırmızıya boyayan firmanın faaliyetleri durduruldu

ZABITA VE POLİSLER  MÜHÜR VURDU 

Alınan kararın ardından dün akşam saat 16.00 itibariyle firmanın kapısına Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı, Zabıta Dairesi Başkanlığı ve polis ekipleri tarafından mühür vuruldu.

Kaynak: Haberler.com

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.