AHMET ASLAN l SEMA BAYSAL ile İŞKOLİK

AHMET ASLAN l SEMA BAYSAL ile İŞKOLİK

Eylül 11, 2020 11:07
AHMET ASLAN l SEMA BAYSAL ile İŞKOLİK
0

BEĞENDİM

Obezite bölüm sorumlusu olan Ahmet Aslan, kariyer sürecinden bahsettikten sonra neden obezite amelyiatı olunması gerektiği hakkında bilgilendirdi.

Herşeyin başı kilodur, şeker , tansiyon, karaciğer yağlanması , gibi hastalıklar. Vücut kitle endeksine göre ameliyat olması önerilir. Amelyiat olmayı düşünenler için dikkat etmesi gerektiği şeyler vardır. Doğru doktoru seçmek önemli olmaktadır.

Ameliyatlara yeni başlayan hekim ile sürekli yapan hekim arasında fark vardır. Ameliyat sonrasında newler içilecek neler yapılacak iyice bilinmesi gerekmektedir. Genelde amelyiat öncesü korkularına yönelik araştırma yapılmaktadır. Ama amelyiat sonrasıda araştırılmalıdır.

Ameliyat öncesi bütün kontroller yapılmaktadır. Uzun süren bir takip vardır. Sürekli hastayla iletişim halinde kalınır.

Kilo verimi ile bazı hastalıkların kurtarıcısı olmaktadır. Kilo verimi hastadan hastaya değişmektedir. İlk 6 ayda gözle görülür fark olmaktadır. 6 ay sonrasında bişr yavaşlama olmaktadır. Bu ameliyattan sonra yasak olan şeyler vardır. Bu sebepten uymaları gerekn kurallara dikkat etmeleri gerekmetedir.

Ameliyat kişiye bir çok şey kazandırır. Özgüven geliyor ve bakış açısı değişiyor .Kaybedeceği tek şey kiloları olacaktır.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.