ASTROLOGLAR YANGIN ZEDELERİNE 500 TAVUK BAĞIŞLADI

ASTROLOGLAR YANGIN ZEDELERİNE 500 TAVUK BAĞIŞLADI

Ağustos 27, 2021 13:44
ASTROLOGLAR YANGIN ZEDELERİNE 500 TAVUK BAĞIŞLADI
0

BEĞENDİM

Astrolog Nuray Sayarı ve Vedat Delek Manavgat ilçesinde çıkan yangından zarar gören vatandaşlar için Atlas Yardımlaşma Derneği aracılığıyla 500 adet tavuk bağışladı.

Sosyal medya ve kitabında paylaştığı kehanetlerle birlikte tanınırlığını daha da arttıran ve Türkiye’nin en iyi astrologlarından biri olan Vedat Delek ile özellikle Youtube’daki açılımları, özel burç yorumları ve kitaplarıyla tanınan yine Türkiye’nin en iyi astrologlarından biri olan Nuray Sayarı, bu kez gökyüzünün ve kalplerinin sesini dinleyerek yangından zarar gören vatandaşlar için yardım talebinde bulundular

10000 TL KARŞILIĞINDA BAĞIŞ YAPTILAR

Astrolog Nuray Sayarı ve Astrolog Vedat Delek geçtiğimiz günlerde gerçekleştirdikleri online seminer ile katılımcılardan Atlas Yardımlaşma Derneği aracılığı ile topladıkları 10000 TL karşılığında Manavgat çevresinde yaşayan yangın zedelere 500 adet tavuk alımı yaparak bağışta bulundular.  Atlas Yardımlaşma Derneği Başkanı Ferdağ Altıntaş aracılığı ile yaptıkları bu bağış yangında hayvanları zarar gören yangın zedelere büyük moral olacak.

“GÜN BİRLİK GÜNÜ”

 Nuray Sayarı ve Vedat Delek yaptıkları açıklamada “Gün birlik günü herkes gücünü birleştirerek bir şeyler yapmalı yaptığımız işin fitresini verdik bilgi ve astrolojinin gücü ile bunu başardık.” dediler Atlas Yardımlaşma Derneği Başkanı Ferda Altıntaş, Manavgat’a giderek yangın zedelere tavuklarını teslim etti.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.