AYLİN AYDEMİR l SEMA BAYSAL ile İŞKOLİK

AYLİN AYDEMİR l SEMA BAYSAL ile İŞKOLİK

Eylül 12, 2020 09:29
AYLİN AYDEMİR l SEMA BAYSAL ile İŞKOLİK
0

BEĞENDİM

Psikoterapi nedir ? neden gereklidir ?  psikoloğa  neden gitmeliyiz sorusuna karşılık olarak  AYLİN hanım ; insanların  ilişkilerinden  yara aldığını psikoterapistimizle kurduğumuz ilişkinin iyileştirici olmasının  çok değerli olduğu vurguladı. Psikotrepist insanların yaşayıpta farkında olmadığı şeylerin farkına vararak danışanların hayatlarıyla ilgili yeni bir yapılanma sağladığını bu yüzden aslında bir problem olmadığında bile psikoloğa gidilidiğinde hayatın daha anlamlı daha neşeli daha farklı bir yolu olduğunu mutlaka hayatımızın bir dönemine bir kerede olsa ekleyip  bu tecrübeyi edinmemizi önerdi.

Son yılların çok konuşulan psikoterapist yöntemi sanal gerçeklik terapisi kişinin gerçek hayattta yaşamaktan korktuğu bir şeyi ele alarak terapinin güvenli ortamında yüzleştirerek  ilerlediğini aslında bilinçsel davranış terapisiyle bilimin ve teknolojinin buluştuğunu, Etkisi ise Gerçekliği artırılmış bir vizyon sunarak, kişi  asansörden  korkuyosa  ya da çok yaygın olan  uçak fobisi hayvan korkusu gibi durumları ele alarak aşamalı ve kademeli bir şekilde güvenli bir ortamda  gözlük sayesinde gerçekmiş  gibi yaşattıldıgını dile getirdi.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.