Başörtülü genç kadın saldırıya uğradığını iddia etti!

Başörtülü genç kadın saldırıya uğradığını iddia etti!

Temmuz 25, 2021 11:12
Başörtülü genç kadın saldırıya uğradığını iddia etti!
0

BEĞENDİM

İzmir’in Karabağlar ilçesinde yaşamını sürdüren 23 yaşındaki Rabia Yılmaz isimli kadın, geçtiğimiz perşembe günü akşam üstü 18:25 sularında iki kişinin sözlü ve fiziki saldırısına maruz kaldığını öne sürdü.

ATM’den para çektiği sırada Buca-Bornova hattında çalışan ‘Ramazan’ isimli minibüs şoförünün üzerine doğru geri manevra yaptığını ve aracın altında kalma tehlikesi atlattığını ifade eden Yılmaz, şoför ile tartıştı.

Eşi olduğu öne sürülen kadın ile birlikte Yılmaz’a küfürler savuran ve özür dilemesini istediği belirtilen minibüs şoförünün, sonrasında aracından inerek Yılmaz’ın başörtüsünü çıkardığı ve darp ettiği iddia edildi.

Yılmaz, saldırı esnasında şoför ve eşinin kendisine, “Sen kapalı mısın, AK Parti’nin köpeğisin, kapalısın diye namuslu musun?” diyerek hakaretler savurduğunu ifade etti.

Sonrasında çevredeki vatandaşların araya girmesiyle aracına binen şoför ve eşi, olay yerinden uzaklaştı.

DARP RAPORU ALDI VE ŞİKAYETÇİ OLDU

Olayın ardından hastaneye giderek darp raporu aldığını belirten Rabia Yılmaz, “Beni darp ve tehdit eden, inandığım değerlere hakaretler savuran bu şahıslardan şikayetçi ve davacıyım.” ifadelerini kullandı.

Saldırının caddedeki iş yerleri ve mobese kameraları tarafından kayıt altına alındığı ifade ediliyor.

KAYNAK: YENİ ŞAFAK

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.