BÜLENT ULUER I SAVAŞ KALAFAT

BÜLENT ULUER I SAVAŞ KALAFAT

Eylül 11, 2020 11:06
BÜLENT ULUER I SAVAŞ KALAFAT
0

BEĞENDİM

Geleneksek tıp uzmanı olan Bülent Uluer, hacamat, sülük gibi şeylerden insanların endişeleri hakkında bizi bilgilendirmektedir.

Günümüzde artık insan sağlığıyla oynayan bir çok tıp alanında iyi olmayan doktorlar mevcuttur. Tıp doktoru böyle şeylere girişmemektedir. Akupuntur içinde sertifika gerekmektedir. Her türlü cerrahi ortam için gerekmektedir. Fransadan getirilmiş olan cihaz ile bel fıtıklarına iyi gelmektedir. Fıtık fizyolojisine gelirsek , beldeki omurların hareket esnasında kesme yapmasın diye bulunan diskler vardır. Yastık halinde şişerek, sinir sistemine baskı yapmaktadır. Bunlar için tedavi yöntemleri bulunmaktadır.

Mezoterapi alanı, sertfika ile alınabilmektedir. Cildie ilaç verilerek yapılan tedavidir. Cildi gençleştirmek içinde kullanılmaktadır Cildin gergin gözükmesini ve parlak gözükmesini sağlamaktadır.

İnsan sağlığı için işini bilen tıp uzmanlarına yaptırılması gerekmektedir. Tıp uzmanlarına bu son zamanlarda pandemi sürecine girilmesiyle de çok şey borçlu olunmaktadır.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.