CEYLAN ATINÇ SİLİKON MAĞDURU OLDU

CEYLAN ATINÇ SİLİKON MAĞDURU OLDU

Ağustos 11, 2020 06:31
CEYLAN ATINÇ SİLİKON MAĞDURU OLDU
0

BEĞENDİM

Modacı Ceylan Atınç,göğsüne takılan silikon protez yüzünden kanser hastalığına yakalandı. Yaptırdığı kontrolde lenfomekanseri tanısı konuldu. Atınç operasyonu gerçekleştiren doktordan şikayetçi oldu.

Ürettiği giysilerin tanıtımında rol alan Manken – Modacı Ceylan Atınç, göğüslerinin küçüklüğünden rahatsız olmuş ve geçtiğimiz yıl özel bir hastanede göğüs estetiği ameliyatı olmuştu. Ünlü modacı, aylar sonra rastladığı bir haberde taktırdığı silikon protez markasında bir sorun olduğunu, vücutta zararlı hücreler ürettiğini ve piyasadan kaldırıldığını öğrendi.

LENFOMA KANSERİ OLDUĞUNU ÖĞRENDİ

Ceylan Atınç Ocak ayında başka bir doktorun yolunu tuttu. Göğüs protezleri incelemeye alındı. Yeniden ameliyat masasına yatan Atınç, protezlerinin incelenmesi sonucunda dünyada az rastlanan B tipi lenfoma kanseri olduğunu öğrendi. Kanserin protezden kaynaklandığı için modacının da bu hücreyi taşıdığı tespit edildi.

Günaydın’dan Dilek Yaman’ın haberine göre; yıllar önce takılan protezler yüzünden kanser olan Atınç, zor ve sıkıntılı günler yaşadığını ileri sürerek savcılığa başvurdu. Operasyonu yapan Doktor Tunç Tiryaki’nin kusuru nedeniyle kanser olduğunu ve hayatını tedirginlik içerisinde geçireceğini belirten Atınç’ın ihbarı sonrası savcılık tarafından olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

DOKTOR MODACI’DAN SADECE ÖZÜR DİLEDİ

İddiaya göre ameliyatı gerçekleştiren estetik doktoru Tunç Tiryaki, ameliyat ettiği hastalarına e-mail atmış ve protezlerin tehlikeli olabileceğini bildirmiş. Ünlü modacının lenfoma olduğunu öğrenen doktoru, Atınç’ı arayarak sadece özür dilemiş.Ünlü modacının lenfoma olduğunu öğrenen doktoru, Atınç’ı arayarak sadece özür dilemiş.

Kaynak: Ensonhaber

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.