DEVLET BAHÇELİ’DEN TERÖRİSTLERE SİTEM: BUNLAR İHANETİN ÇAKALLARI

DEVLET BAHÇELİ’DEN TERÖRİSTLERE SİTEM: BUNLAR İHANETİN ÇAKALLARI

Ekim 13, 2020 08:41
DEVLET BAHÇELİ’DEN TERÖRİSTLERE SİTEM: BUNLAR İHANETİN ÇAKALLARI
0

BEĞENDİM

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında önemli açıklamalarda bulundu. Bahçeli açıklamasında Hatay’da çıkan yangının sebebinin teröristler olduğu iddiasına değinerek, onların her türlü kötülük ve menfur eylemlerden hesaba çekilmelerini belirterek sitem dolu sözler kullandı.

İşte Devlet Bahçeli’nin açıklamalarından satır başları:

“Teröristler Hatay’daki sözde kutsal ateşi selamlamışlar ve yangınların sorumluluğunu üstlenmişlerdir. Ateşin böyle nesebi gayri sahih çocukları var mı bilemeyiz. Fakat bildiğimiz bir şey varsa o da şudur: Bunlar iblisin çocukları, ifridin çaşıtları, ihanetin çakallarıdır. Kimin çocukları oldukları esasen meçhul olan bu şerefsizlerin kısa sürede yakalanıp yaktıkları kadar yakılmaları, dahası yaptıkları her türlü kötülük ve menfur eylemlerden dolayı hesaba çekilmeleri en acil hukuk ihtiyacıdır.

Tüm ağaçlarımızı yaksalar da fidan dikecek topraklarımız vardır, topraklarımız susuz kalsa da hamd olsun sulayacak kanımız vardır.”

Kaynak: hürriyet

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.