DÜNYACA ÜNLÜ AKTÖR AAMİR KHAN YENİ FİLMİNİ NİĞDE’DE ÇEKECEK

DÜNYACA ÜNLÜ AKTÖR AAMİR KHAN YENİ FİLMİNİ NİĞDE’DE ÇEKECEK

Ağustos 11, 2020 06:36
DÜNYACA ÜNLÜ AKTÖR AAMİR KHAN YENİ FİLMİNİ NİĞDE’DE ÇEKECEK
0

BEĞENDİM

Hint Sineması’nın  EfsanesiÜnlü Oyuncu AamirKhan, korona virüs sebebiyle Hindistan’da yarıda kalan “Laal Singh Chaddha” isimli yeni filminin çekimlerine Niğde’de devam edecek.

1994 ABD yapımı ForrestGump filminin uyarlaması olan “Laal Singh Chaddha” filmini koronavirüs salgını nedeniyle Hindistan’da yarıda bırakan ünlü aktör AamirKhan, kalan çekimlerini tamamlamak için  Niğde’de yer baktı.

AamirKhan, filminin kalan çekimlerinin bir kısmını Çamardı ilçesindeki Demirkazık Dağı’nda ekim ayında yaklaşık 300 kişilik bir ekiple 45 günde çekmeyi planlıyor.

Ayrıca, AamirKhan’ın İstanbul ve Adana’da çekim yapacağı öğrenildi.

Kaldığı otele gelişi sırasında hayranları tarafından yoğun ilgi gören AamirKhan, sevenleriyle hatıra fotoğrafı da çektirdi.

ÜNLÜ AKTÖRE MEŞHUR NİĞDE GAZOZU İKRAM EDİLDİ

AamirKhan ile görüşen Vali Yılmaz Şimşek, ünlü aktöre, Niğde Gazozu ikram etti.

Vali Şimşek, gazetecilere yaptığı açıklamada, AamirKhan’ın yarıda kalan filminin bir bölümünü Demirkazık Dağı’nda çekeceğini söyledi. Şimşek, milyonlarla buluşacak bir filmin Niğde’de çekilecek olmasının kentin tanıtımı açısından çok önemli olduğunu vurguladı.

Kaynak: Ensonhaber

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.