ENERJİ VE TABİİ KAYNAKLAR BAKANI FATİH DÖNMEZ’DEN ÖNEMLİ AÇIKLAMA !

ENERJİ VE TABİİ KAYNAKLAR BAKANI FATİH DÖNMEZ’DEN ÖNEMLİ AÇIKLAMA !

Ekim 12, 2020 09:06
ENERJİ VE TABİİ KAYNAKLAR BAKANI FATİH DÖNMEZ’DEN ÖNEMLİ AÇIKLAMA !
0

BEĞENDİM

Enerji ve Tabii Kaynaklar Banı Fatih Dönmez, yaptığı açıklamada Oruç Reis sismik araştırma gemisinin bakım çalışmalarının tamamlandığını ve haklarımızı korumaya devam edeceğimizi duyurdu.

Türkiye, enerji alanındaki çalışmaları ile yükselen enerji gücü olma yolunda tam hız ilerliyor.

Sismik araştırma gemileri ile potansiyel bölgelerde enerji kaynağı araştırmalarını sürdüren Türkiye’nin sismik araştırma gemisi Oruç Reis, yeni keşifler yapmak üzere limandan demir aldı.

ORUÇ REİS, YENİ GÖREVİ İÇİN AKDENİZ’E DÖNDÜ

Bir süredir bakım çalışmalarında olan Oruç Reis’in, 12 Ekim ile 22 Ekim tarihleri arasındaki yeni görevi için Doğu Akdeniz’e döndüğünü Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez açıkladı.

Twitter hesabından açıklama yapan Fatih Dönmez, Oruç Reis’in Akdeniz’in röntgenini çekmek üzere yeni bir göreve yol aldığını söyledi.

“HAKLARIMIZI KORUMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Türkiye’nin haklarını korumaya devam edeceği vurgusunu yapan Bakan Dönmez açıklamalarına şu ifadelerle devam etti:

“Oruç Reis sismik araştırma gemimizin bakım çalışmaları tamamlandı. Gemimiz, Akdeniz’in röntgenini çekmek için demir aldı. Araştırmaya, kazmaya ve haklarımızı korumaya devam edeceğiz. Varsa, mutlaka bulacağız.”

Kaynak: ensonhaber

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.