HALİL SEZAİ’DEN AÇIKLAMA GELDİ:  SAVUNULACAK BİR TARAFIM YOK

HALİL SEZAİ’DEN AÇIKLAMA GELDİ: SAVUNULACAK BİR TARAFIM YOK

Eylül 16, 2020 15:13
HALİL SEZAİ’DEN AÇIKLAMA GELDİ:  SAVUNULACAK BİR TARAFIM YOK
0

BEĞENDİM

İstanbul Tuzla’da komşusunu Hüseyin Meriç’i darp ettiği görüntüleri sosyal medyaya sızan Halil Sezai günün en çok konuşulan ismi oldu. Ünlü sanatçı Sezai’nin ifadeye çağırıldığı öğrenilirken, Sezai’inin darp ettiği adamın açıklaması kulislerde bomba etkisi yaratırken sanatçının ifadesi de akıllarda soru işareti bıraktı.

Şarkıcı Halil Sezai, Tuzla’da kiraladığı villada film çekimine izin vermeyen yan komşusu Hüseyin Meriç’i darbettiği için gözaltına alınıp serbest bırakılmıştı.

Sezai’nin Meriç’i dövdüğü anların görüntüsü ortaya çıktı. Görüntülerde Halil Sezai ve yanındakilerin yaşlı adama tekme tokat vurdukları görüldü.

Yarın polis nezaretinde savcılığa giderek ifade verecek olan Halil Sezai, konuyla ilgili Twitter hesabından yaptığı açıklamada kavga ettiği komşusunun sürekli kendisine küfür ettiğini öne sürerek olaydan büyük üzüntü duyduğunu belirtti.

İşte Hali Sezai’nin açıklaması:

YA SABIR ÇEKEMKTEN BAŞKA BİR ŞEY YAPMADIK

65 yaşında bir adamla kavga ettim. Yan komşumuz oluyor kendileri, orada ekibimizle yemek Talk Show’u çekiyoruz. Ama abimiz bize programı çektirtmemeye yemin etti. 5 ay içip içip ana, bacı, sülale söverken biz ya sabır çekmekten başka bir şey yapmadık. Silah göstermeleri, bahçeye 30 tane adam yığmaya girmiyorum…

YAPMAMAM GEREKİRDİ

Görüntüleri kırpması, kendi küfür ve yumruklarını kesmesi beni şaşırtmadı. Benim yaptığım şey de hayvanlık ! Üzgün müyüm ? Hem de çok ! Değmezdi mafya hikayelerini ballandıra ballandıra anlatan ve parasıyla herkesi satın alabileceğini düşünen abimiz için.

Aylardır süren ağır küfür ve tacize, taş olsa çatlardı. Savunulacak tarafım yok. Çok üzgünüm. Herkesten özür diliyorum. Kendisinden de özür dilerim. Yapmamam gerekirdi.

KAYNAK: SÖZCÜ

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.