HİNDİSTAN’DA KORKUTAN UÇAK KAZASI

HİNDİSTAN’DA KORKUTAN UÇAK KAZASI

Ağustos 8, 2020 10:50
HİNDİSTAN’DA KORKUTAN UÇAK KAZASI
0

BEĞENDİM

Hindistan Havayolları Air India, 191 yolcuyu taşımaktaydı. Calicut Havalimanına iniş yapmaya çalışırken korkunç kaza meydana geldi. Bir çok yolcunun içinde bulunduğu uçağın kaza yapmasıyla birlikte bölgeye çok sayıda ambulans ve itfaiye ekibi geldi.

Hindistan’da 184 yolcu ile 7 mürettebatı taşıyan, Dubai‘den gelen Air India Express Havayollarına ait bir yolcu uçağı, iniş yaptığı sırada pistten kayarak kaza yaptı.

Uçakta 10’u çocuk 184 yolcu ve 6 mürettebat bulunuyordu.

KERELA EYALET SAĞLIK OFİSİNDEN AÇIKLAMA GELDİ

Kerala Eyalet Sağlık Ofisi tarafından yapılan açıklamada, kazada 16 kişinin hayatını kaybettiği, 123 kişinin de yaralandığı duyuruldu.

Air India Express’ten yapılan açıklamada, aşırı ısınan piste inen uçağın kaza yapmasının ardından tahliye işlemlerinin başladığı ve yolculara tıbbi müdahalede bulunulduğu kaydedildi.

Öte yandan 2010 yılı Mayıs ayında Air India Express’e ait bir yolcu uçağı daha Hindistan’daki Mangalore Havalimanı’nda pisten çıkmış ve kazada 158 kişi hayatını kaybetmişti.

Kaynak: Ensonhaber

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.