MERVE BOLUĞUR MASKE KULLANMAMAYA DEVAM EDİYOR

MERVE BOLUĞUR MASKE KULLANMAMAYA DEVAM EDİYOR

Kasım 20, 2020 07:15
MERVE BOLUĞUR MASKE KULLANMAMAYA DEVAM EDİYOR
0

BEĞENDİM

Ünlü oyuncu Merve Boluğur, koronavirüs salgınının yayılmaya devam etmesine rağmen maske takmama konusunda ısrarcı davranışlar sergilemeye devam ediyor. Geçtiğimiz gün Mecidiyeköy’de bir mekanda objektiflere yansıyan oyuncu “ bana fazla yaklaşmayın” diyerek muhabirlerin sorularını geri çevirdi.Yemek sonrası mekandan bir erkek arkadaşıyla çıkan Merve Boluğur’un, her gün yapılan koronavirüs uyarılarına rağmen yine maskesiz olması dikkat çekti.

MASKE TAKMIYOR

Daha önce iki kez maskesiz dolaştığı için para cezası kesilen Boluğur’a, “Neden maske takmıyorsunuz?”, “Son zamanlarda hiç test yaptırdınız mı?” soruları yöneltildi.

Hürriyet’in haberine göre; 33 yaşındaki oyuncu, muhabirlerin sorularına yanıtsız bırakarak arkadaşının çevirdiği taksiye bindi.

Yanındaki arkadaşı, taksi içinde Merve Boluğur’un görüntülenmesini böyle engellemeye çalıştı.

“GÜVENLİK ALANIMA GİRİYORSUNUZ” 

Merve Boluğur, önceki gün Maçka Parkı’nda yağmurlu havada yürüyüş yaparken görüntülenmişti.

Kot ceketini başına asarak yağmurdan korunmaya çalışan oyuncu, soruları yanıtlamak istememişti.

Merve Boluğur’un, fotoğrafını çeken muhabirleri, “Bana fazla yaklaşmayın, güvenlik alanıma giriyorsunuz” diyerek terslemesi dikkat çekmişti.

Kaynak: milliyet

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.