NURCAN GÜNDÜZ | SEMA BAYSAL ile İŞKOLİK – Yayınlandı

NURCAN GÜNDÜZ | SEMA BAYSAL ile İŞKOLİK – Yayınlandı

Eylül 11, 2020 10:36
NURCAN GÜNDÜZ | SEMA BAYSAL ile İŞKOLİK – Yayınlandı
0

BEĞENDİM

 Güzellik uzmanı olan Nurcan Gündüz, bu programda verilen eğitimlerden ve daha bir çok konu hakkında bizleri bilgilendirdi.

 Güzellik uzmanı için eğitim almak isteyen kişiler olmaktadır. Eğitim verilirken , cilt analizi, deri, fizyolojik konularda bir çok bilgi verilmektedir. İpek kirpik, epilasyon ve profesyonel makyaj hakkında da bilgiler verilen bu eğitimde kendilerine fazlasıyla bilgi katmaktadırlar. Ekip çalışmasına uygunluk bu eğitimlerde ve sektörlerde önemli bir yer tutmaktadırç

 Eğitim sonrasında kozmetik sektörünün her alanında çalışabilmektedirler. Pandemi sürecinde bile bu alan için insanlardan dönüş almaktadırlar. Kişinin bireysel durumunun incelenmesiyle nerede başarılı olacağı kestirilmektedir.

 Eğitim esnasında farklı alanlarda da eğitim verilmektedir. Bir güzellik uzmanı ne kadar donanımlı olursa o kadar başarılı olacaktır unutmamak gerekir.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.