PETEK DİNÇÖZ’DEN ACI HABER GELDİ !

PETEK DİNÇÖZ’DEN ACI HABER GELDİ !

Eylül 30, 2020 08:44
PETEK DİNÇÖZ’DEN ACI HABER GELDİ !
0

BEĞENDİM

Eski Manken, dizi oyuncusu, ses sanatçısı gibi birçok isimle anılan Petek Dinçöz, 2014 yılında iş insanı Serkan Kodaloğlu ile nikah masasına oturmuştu. Uzun süredir ekranlardan uzak kalan Petek Dinçöz, ikinci kez anne olacağı haberini duyurmuştu. Petek Dinçöz’den acı haber geldi…

Petek Dinçöz, 2014’te iş insanı Serkan Kodaloğlu ile nikah masasına oturdu. İrfan Aslan adında bir oğlu bulunan Dinçöz, ikinci kez anne olmak için gün sayıyordu.

Ancak 40 yaşındaki şarkıcıdan üzücü haber geldi. Petek Dinçöz, bebeğini kaybettiğini sosyal medya hesabından duyurdu.

Instagram hesabından paylaşımda bulunan Petek Dinçöz, şu ifadeleri kullandı;

“Doğuştan gelen boyun kemiği tersliği rahatsızlığı ve troid hastalığım sebebiyle 2. kez yaşadığım annelik heyecanım maalesef yarım kaldı. Ailemizin büyümesi ve İrfan Aslan’ın ağabey olması tek dileğimiz. Rabbim bana ve tüm anne olmak isteyenlere bu duyguyu sağlıkla, hayırlısıyla yaşatsın.”

Öte yandan Petek Dinçöz, hamile olduğunu geçtiğimiz haftalarda sosyal medya hesabından paylaştığı pembe bir bebek patiği fotoğrafı ile duyurmuştu.

Uzun süredir ekranlardan uzakta bir hayat yaşayan Dinçöz, geçtiğimiz aylarda yaptığı paylaşımla sosyal medyayı sallamıştı.

Geçirdiği estetik operasyonlarla bambaşka biri olan Petek Dinçöz’e takipçilerinden yorum yağmıştı. Tepkilerden sonra açıklama yapan şarkıcı, filtreden dolayı farklı göründüğünü iddia etmişti.

Kaynak: ahaber

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.