SAĞLIK BAKANI’NDAN  UYARI !

SAĞLIK BAKANI’NDAN UYARI !

Ağustos 14, 2020 07:41
SAĞLIK BAKANI’NDAN  UYARI !
0

BEĞENDİM

Gelen bilgiye göre, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, koronavirüs testi pozitif çıkan bir arkadaşına hasta ziyaretine giden enfekte olması üzerine uyarıda bulundu. Bakan Koca kurallara riayet edimesi gerektiğini belirterek Koronayla mücadele etmek çok zor değil. Yeter ki kurallara uyalım 

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Twitter hesabından yaptığı paylaşımlarla, koronavirüs salgınıyla mücadele için uyarılarına devam ediyor.

Koca bir kişinin, koronavirüs testi pozitif çıkan arkadaşına geçmiş olsun ziyaretine gittiğini ve eğer gitmeseydi bugünkü vaka sayısının 1241 olacağını belirterek, “Koronayla mücadele etmek çok zor değil. Yeter ki kurallara uyalım” dedi.

“KORONAYLA MÜCADELE ETMEK ZOR DEĞİL”

Bakan Koca, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, “Koronavirüs testi pozitif çıkan arkadaşına, geçmiş olsun ziyaretine giden var. Gitmemiş olsa, bugünkü yeni hasta sayısı 1243 yerine 1241 olacaktı. 1 kişiye de kendisi bulaştırmış. koronayla mücadele etmek çok zor değil. Yeter ki kurallara uyalım” ifadelerini kullandı.

Kaynak: EnsonHaber

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.