SEMA BAYSAL ile İŞKOLİK l DO.DR l EMRE ŞEKER

SEMA BAYSAL ile İŞKOLİK l DO.DR l EMRE ŞEKER

Eylül 11, 2020 11:07
SEMA BAYSAL ile İŞKOLİK l DO.DR l EMRE ŞEKER
0

BEĞENDİM

https://www.youtube.com/watch?v=dPVxIaHRzPw&feature=youtu.be

Doç Dr Emre şeker , Diş estetiği ve implantoloji ağırlıklı vermiş olduğu tedavileri anlatmaktadır. Hem akademisyen ve klinisyen olarak yorumlamakta olan Emre Şeker, ülkemizdeki uygulanan tedavileri yorumladı. Diş hekimi açığı bulunmaktadır, doğu illerde hekime ulaşmak daah zorken batıda öyle değildir.

Herkesin beklentisi en iyisi eğitimi almaktır. Diş hekimi eğitimleri hastalarla birebir ilişki kurarak olmaktadır. Hasta hekim arasında birebir iletişim olmalı ki, bu diş hekim fobisi yenilsin. Sağlık politikasında yeni yeni düzene oturtulmaktadır.

İmplant, protez uzmanlıkları fakültelerde alınmaktadır. İlgili eğitimi aldıklarında implatı uygulayabilir. Önemli olan protezi uygun konuma koymaktır. Hekimlerin hakimiyeti bu konularda önemlidir. Hastalar buna dikkat etmelidir.

İmplant kemik içine uygulanacağından dolayı kemik durumu iyi olan her hastaya uygulanabilmektedir. Hijyeni iyi olan hastalar için daha uygun bir tedavi yöntemi olmaktadır.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.