ŞENAY AKYAVUZ’UN BAŞARI SIRLARI

ŞENAY AKYAVUZ’UN BAŞARI SIRLARI

Eylül 14, 2021 16:17
ŞENAY AKYAVUZ’UN BAŞARI SIRLARI
0

BEĞENDİM

Aktivist gazeteci ve sosyal medya fenomeni Seyhan Soylu, girişimci ve yetenekli kadınları medyada sunmaya,

Aktivist gazeteci ve sosyal medya fenomeni Seyhan Soylu, girişimci ve yetenekli kadınları medyada sunmaya, başarılarının sırrını öğrenmeye devam ediyor…

ROL MODELİM NUR YERLİTAŞ

Bavul ticareti yapan Şenay AKYAVUZ, yurt dışındaki ürünleri Türkiye’ye getiriyor. Geçinmek için çok düşük bir miktarda satsa da Nur Yerlitaş’ı rol model alarak kendi ürünlerini de tasarlıyor. İşini büyük bir titizlikle ve sıkı bir çalışmayla sürdürürken, çalışmalarının perde arkasını Seyhan Soylu kendisine soruyor…

“HER SORUNA HER İSTEKLERİNE AÇIĞIZ”

Seyhan Soylu, Şenay Akyavuz’a işinin sırrının ne olduğunu sorduğunda, büyük bir samimiyetle yanıt vererek, “Ben müşterilerimle birebir kendim de konuşuyorum. Telefon konuşmalarında hepsinde kendim konuşuyorum. Anında cevap veriyoruz. Oldu, hatalı bir ürün gitti yani anında çözüm üretip ürünümüzü geri alırız. Her soruna açığız her isteklerine açığız.”

“ÇALIŞMALARIMI ‘SHOWROOM’A TAŞIMAYI HEDEFLİYORUM”

Sosyal medya fenomeni olan Seyhan Soylu, kendi gözlemlerinden de yola çıkarak, “Sosyal medyada insanlar istismar ediliyor mu?” sorusunu soruyor. Zaman zaman bu durumun değiştiğini ve ilerleyen zamanlarda çalışmalarını mağazalara, showrooma taşımayı hedefliyor.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.