ZİYA SELÇUK GÖREVİNDEN İSTİFA ETTİ

ZİYA SELÇUK GÖREVİNDEN İSTİFA ETTİ

Ağustos 6, 2021 08:42
ZİYA SELÇUK GÖREVİNDEN İSTİFA ETTİ
0

BEĞENDİM

Ziya Selçuk sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı yazılı açıklamada, görevinden istifa ettiğini şu sözlerle duyurdu: “Millî Eğitim Bakanlığı görevim bugün itibarıyla nihayetlenmiştir. Bana ülkemin çocukları için çalışma imkânı sağlayan Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a şükranlarımı sunuyorum. ” Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile Prof. Dr. Mahmut Özer yeni Milli Eğitim Bakanı oldu.

3 yıldır Milli Eğitim Bakanlığı  koltuğunda görev yapan ve görevini yardımcısı Mahmut Özer’e devreden Ziya Selçuk sosyal medya hesabından yazılı bir açıklama yaptı.

İşte Ziya Selçuk’un ifadeleri:

“Millî Eğitim Bakanlığı görevim bugün itibarıyla nihayetlenmiştir. Bana ülkemin çocukları için çalışma imkânı sağlayan Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a şükranlarımı sunuyorum. Milletimize, eğitim ailemize, birlikte görev yaptığım Bakan arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Görev yaptığım süre boyunca birlikte çok kıymetli çalışmalara imza attığımız değerli çalışma arkadaşım Bakanımız Sayın Mahmut Özer Bey’e ve göreve yeni başlayan Bakan Yardımcılarımıza başarılar diliyorum.”

Kaynak: hürriyet

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.