1. Haberler
  2. GÜNDEM
  3. BAHÇELİ’DEN DÖVİZ KURU YORUMU

BAHÇELİ’DEN DÖVİZ KURU YORUMU

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

MHP Lideri Devlet Bahçeli, Merkez Yönetim Kurulu toplantısının ardından yaptığı açıklamada ”Biz döviz kuruyla kurulmadık” diyerek döviz kuruyla ilgili düşüncelerini ifade etti.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Merkez Yönetim Kurulu (MYK) toplantısı sonrasında açıklama yapıyor.

Bahçeli’nin açıklamalarından öne çıkan başlıklar şöyle:

”Türkiye’yi karıştırmak ve kaosa sürüklemek maksadıyla fırsat kollayanlar tetikte beklemektedir. Bu tahrik sürecinin öncüsü CHP ve HDP başta olmak üzere zillet ittifakının hastalıklı paydaşlarıdır. Ülkemizin bugünkü gerçek meselesi ekonomiyi çoktan aşmıştır. Canlı döviz bombalarına eyvallah etmeyeceğiz. Finans oligarşisinin çürük azı dişlerini teker teker sökmeyi biliriz.

“BU YOLLA DEVRİLMEYECEĞİZ”

Türkiye’yi karıştırmak, karanlığa çekmek ve kaosa sürüklemek maksadıyla fırsat kollayan, eylem zemini yoklayan, işgal bahanesi arayan çevrelerin provokatif tahrikleri sahneye ve sokağa tutunmak için tetikte beklemektedir. Bu tahrik sürecinin öncüsü ve önde gideni CHP ve HDP başta olmak üzere zillet ittifakının hastalıklı paydaşlarıdır.

Biz döviz kuruyla kurulmadık, bu yolla da devrilmeyeceğiz. Dövizin fiyatı serbest piyasa şartlarında oluşurken, zillet ittifakının etiket fiyatı da yabancı başkentlerde belirlenmiştir.”

Kaynak: NTV

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir