reklam
reklam

SON DAKİKA

Bugün Gazetesi
reklam

BEST CHEF İSTANBUL TEAM & ŞEF MAVİ

BEST CHEF İSTANBUL TEAM & ŞEF MAVİ
Bu haber 02 Aralık 2019 - 10:36 'de eklendi ve 219 kez görüntülendi.

FIRINDA SOMON DOMARES MISIRLI AVAKADO SALATASI ÇEDAR PEYNİRİLİ BEARNASE SOS İLE

4  KİŞİLİK

Somon fileto 800 gr 4 parça

Zeytinyağı 20 gr

Tuz 6 gr

Karabiber 4 gr

Taze fesleğen bir tutam

Balık yukarıdaki malzemelerle marina edilir döküm tavada mühürlenir ne fırın tepsisine alınır ve 10 dakika 180 derecelik fırında pişirilir

SALATASI İÇİN

 Avokado 2 adet küp dilim

Domates 2 adet küp dilim

Mısır tane konserve 50 gr

Fesleğen taze yarım tutam ince kıyım

Taze soğan 40 gr ince kıyım

Zeytin yağı 20 gr

Tuz 3 gr

Karabiber2 gr

Limon  yarım dilim suyu

Yukarıda ki malzemeler bir kapta karıştırın zevkinize göre balığın yanında servis edin.

ÇEDAR PEYNİRİLİ BEARNASE SOS

Yumurta 2 adet sarısı

Tereyağı 60 gr kaynatılıp sütü alınmış

Kekik 1 tutam ince kıyım

Biberiye 1 tutam ince kıyım

Fesleğen kuru 2 gr

Sarımsak 1 diş  ezilmiş

Zerdeçal toz 2 gr

Yumurta sarısı mayonez tenceresine koyulur ve sıcak bir havuz içersinde benmari usulü mayonez yapar gibi erimiş tereyağı yavaş ilave ediiniz biryandan çırpma teli ile aynı eksende çırpılır

Ve yağ bittikten sonra mayonez kıvamı alması gerekiyor! eğer kesileceğini hisseder seniz az su koyup tekrar karıştırın! Ve diğer malzemeleri ilave edin karıştırın

 Balık ve garnitür sos hazır şimdi zevkinize göre servis edebilirsiniz                 

AFİYET OLSUN

                                                        EXCUTİVE CHEF AHMET     YALÇINKAYA

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA