ACİL SERVİS HEKİMİ DR. HÜSEYİN LALETAŞ, SAĞLIK VE BESLENME ÜZERİNE AÇIKLAMALARDA BULUNDU
  • BUGUN GAZETESİ
  • yaşam
  • ACİL SERVİS HEKİMİ DR. HÜSEYİN LALETAŞ, SAĞLIK VE BESLENME ÜZERİNE AÇIKLAMALARDA BULUNDU

ACİL SERVİS HEKİMİ DR. HÜSEYİN LALETAŞ, SAĞLIK VE BESLENME ÜZERİNE AÇIKLAMALARDA BULUNDU

Şubat 29, 2024 15:30
ACİL SERVİS HEKİMİ DR. HÜSEYİN LALETAŞ, SAĞLIK VE BESLENME ÜZERİNE AÇIKLAMALARDA BULUNDU
0

BEĞENDİM

Hüseyin Laletaş, sağlık hizmetleri ve beslenme konularında önemli açıklamalarda bulundu. Dr. Laletaş, yaşamını sağlık sektörüne adamış bir hekim olarak, deneyimlerini ve görüşlerini paylaşarak toplumun sağlık bilincini artırmayı hedefliyor.

Dr. Laletaş, doğup büyüdüğü Pazarcık, Maraş’tan İstanbul’a uzanan tıp kariyerini anlattı. Ege Tıp mezunu olan Dr. Laletaş, aslında elektronik mühendisliği hayalleri kurarken, babasının etkisiyle tıp okumaya karar verdiğini belirtti. Tecrübeli hekim, bu süreçte teknolojiye olan ilgisinin devam ettiğini ve hala yeni teknolojik gelişmeleri takip ettiğini vurguladı.

Konuşmasında beslenmeyle ilgili önemli noktalara da değinen Dr. Laletaş, K2 vitamini eksikliğinin damar sağlığı için kritik olduğunu vurguladı. Beslenmenin, insan sağlığı üzerindeki etkilerine dikkat çeken Dr. Laletaş, doğru beslenme alışkanlıklarının sağlık üzerindeki olumlu etkilerini vurguladı.

Ayrıca, aşırı ilaç kullanımının psikoloji üzerindeki olumsuz etkilerine de değinen Dr. Laletaş, özellikle psikiyatrik ilaçların bağımlılık ve feedback mekanizmalarını bozabileceğini ifade etti. Bu konuda toplumun sağlık bilincinin artması gerektiğini vurgulayan Dr. Laletaş, doğal yöntemlerin ve dengeli beslenmenin önemine dikkat çekti.

Dr. Hüseyin Laletaş’ın sağlık ve beslenme konularındaki değerli bilgileri, toplumda sağlık bilincinin artması ve daha sağlıklı bir yaşam için önemli bir adım olarak değerlendiriliyor.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.