BURSA BELEDİYESİ’NDEN ÇOCUKLARA KİTAP ECZANESİ

BURSA BELEDİYESİ’NDEN ÇOCUKLARA KİTAP ECZANESİ

Şubat 25, 2021 15:50
BURSA BELEDİYESİ’NDEN ÇOCUKLARA KİTAP ECZANESİ
0

BEĞENDİM

Çocukların geleceğin teminatı olduğuna dikkat çeken Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, çocukların okuması için bu projeyi geliştirip yaygınlaştıracaklarını söyledi.

Özellikle çocuklar için yaptığı çalışmalarla dikkat çeken Bursa Büyükşehir Belediyesi, yeni projesini hayata geçirdi. Bu proje kapsamında Türkiye’nin ilk Kitap Eczanesi, Bursa’da açıldı. İçerisinde ilaç yerine masal kitaplarının eczanede, “Kitap Reçetesi” ile birlikte gelen çocuklara ücretsiz kitap hediye ediliyor. Proje gereğince doktorlar, muayene ettikleri çocuklara içerisinde Kitap Reçetesi bulunan bir zarf veriyorlar. Çocuklar bu reçete ile hediye kitaplarını alabiliyor. Bursalı çocukların hizmetine sunulan bu sıra dışı eczanenin açılışı Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş tarafından, 7 Şubat 2021 tarihinde gerçekleştirildi. Aktaş, reçete ile kitap almaya gelen çocuklara kitaplarını teslim ederken onlarla oldukça yakından ilgilendi ve sohbet etti. Kitap Eczanesi’nden verilen zarfların içinde çocukların yüzünü gülümsetecek bir başka sürpriz ise zarfların içerisinden bir etkinlik kartı çıkması… Bu kart sayesinde çocuklar ve aileleri sene boyunca Tayyare Kültür Merkezi’nde düzenlenen etkinlikler arasından istedikleri beş etkinliğe ücretsiz olarak katılabilecekler.

Kaynak:ensonhaber

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.