LEZZETİN ADI:SARAY KAHVE

LEZZETİN ADI:SARAY KAHVE

Temmuz 26, 2021 11:47
LEZZETİN ADI:SARAY KAHVE
0

BEĞENDİM

‘Türkiye Büyüyor’ projesi sponsorlarından Saray Kahve’nin karışım kahve üretimi ve satışı ile tanışıklığı bundan 12 yıl öncesine dayanıyor.

Firma sahiplerinden Nuri Turgut firma hakkında “ Üretim aşamasında yeni kahve kavurma metotları, farklı tat arayışları ve yeni kahve işleme tarzları bizi hep eşsiz tatlara ulaştırdı. Bu noktada yeni markamız ‘Saray Kahve’ yenilenen yüzü, güçlü ekipmanları tecrübeli çalışanları ve portföyünde bulunan lezzetini saraydan alan ürünleri değerli müşterilerimizin beğenisine sunmaya geldik. Ürünlerin nihai tüketicilere ulaştıktan sonra bünyesinde toplanan olumlu geri dönüşlerden beslenip karışım kahve sektörüne vurduğu damga ile piyasada lider olmak tek amacımız ve gayemizdir. Ürünlerimizi kendimiz üretiyoruz. Bu üretim hattında çok özenli ve leziz tatlar çıkartıyoruz. Ürünün içeriğinde bulunan 8 adet nadide ürünü özellikle tedarik edip el değmeden, özenle işleyerek özel değirmenlerde öğütüp, Osmanlı tarihimizdeki kahvecibaşılarının tutturduğu kıvamı tıpkı o dönemdeki gibi harmanlayarak yakalayıp günümüz nihai tüketicilerine ulaştırıyoruz. Ülkemizin haricinde yurt dışına da ürünlerimizi ihraç ediyoruz ve çok olumlu geri dönüşler alıyoruz. ‘Saray Kahve’ şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da leziz kahve tatları üretmeye tüm titizliği ve profesyonelliği ile devam edecek.” açıklamalarında bulundu.

‘Türkiye Büyüyor’ projesi iletişim: 0532 628 23 59

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.