Merhum Oğuzhan Asiltürk: Sıkıntılar Tayyip Bey’i aşmış Türkiye sorunu haline gelmiştir
  • BUGUN GAZETESİ
  • GÜNDEM
  • Merhum Oğuzhan Asiltürk: Sıkıntılar Tayyip Bey’i aşmış Türkiye sorunu haline gelmiştir

Merhum Oğuzhan Asiltürk: Sıkıntılar Tayyip Bey’i aşmış Türkiye sorunu haline gelmiştir

Mayıs 23, 2023 21:36
Merhum Oğuzhan Asiltürk: Sıkıntılar Tayyip Bey’i aşmış Türkiye sorunu haline gelmiştir
0

BEĞENDİM

  • HABER7 – ÖZEL

Milli Görüş hareketinin önde gelen isimlerinden olan ve geçmişte Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcılığı ile Anadolu Gençlik Derneği Genel Başkanlığı görevlerinde bulunan İlyas Tongüç, Akit TV’de ‘Seçim Özel’ programına katıldı. Muharrem Coşkun’un sunduğu programda önemli açıklamalara imza atan Tongüç, Milli Görüş lideri merhum Oğuzhan Asiltürk’ün vefatından önceki siyasi değerlendirmelerini de aktardı.

ÇOK CİDDİ MÜZAKERELER YAPIYORDU

Gerek Milli Görüş lideri Prof. Dr. Necmettin Erbakan gerekse de Oğuzhan Asiltürk’ün yakın çalışma ekibinde bulunan İlyas Tongüç, “Oğuzhan Bey ittifakın çok ötesinde Türkiye’nin bütünüyle kucaklanması ve milli-manevi değerlere dönülmesi konusunda çok ciddi müzakereler yaptığını bize aktarmıştı.” ifadelerini kullandı.

TAYYİP BEY BİR DÖNEM DAHA DEVAM ETMELİDİR

Saadet Partisi Eski Genel Başkan Yardımcısı İlyas Tongüç, merhum Oğuzhan Asiltürk’ün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan hakkındaki düşüncesini de aktardı. Asiltürk’ün ülkenin karşı karşıya bulunduğu problemlerin Türkiye meselesi haline geldiğini belirttiğini dile getiren Tongüç, “Oğuzhan Bey, “Meseleler Tayyip Bey’i aşmış Türkiye meselesi haline gelmiştir. PKK ve FETÖ ile mücadelede edindiği tecrübe nedeniyle (Tayyip Bey) bir dönem daha devam etmelidir.” demişti.” diye de konuştu.

KAYNAK: HABER7

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.