ÖĞRETİM GÖREVLİSİ BURÇİN YIRTICI KİMDİR?

ÖĞRETİM GÖREVLİSİ BURÇİN YIRTICI KİMDİR?

Ekim 21, 2022 13:49
ÖĞRETİM GÖREVLİSİ BURÇİN YIRTICI KİMDİR?
0

BEĞENDİM

Merhaba, ben Burçin YIRTICI. 15 Eylül 1993 yılında Tekirdağ- Çorlu’ da dünyaya geldim. Babamın mesleğinden dolayı eğitim ve öğretimimi birçok farklı okul ve çevrelerde tamamladım. Çocuk gelişimi hikayeme Ankara Cebeci Anadolu Meslek Lisesi’nde başladım. Gazi Üniversitesi Çocuk gelişimi bölümünden mezun olduktan sonra ani bir karar ile Kapadokya MYO’da Sivil Havacılık ve Kabin Hizmetleri bölümünde okurken aynı zamanda Anadolu Üniversitesi Okul Öncesi Öğretmenliği bölümlerinde okudum ve mezun oldum.

Mezun olduktan hemen sonra Türk Hava Yolları’ nda kabin memurluğu görevime başladım dünyayı gezdikten kısa süre sonra işimden ayrılıp farklı alanlarda yöneticilik tecrübesi edindikten sonra öğretmenlik serüvenime kaldığım yerden devam ettim. Ankara’da çeşitli özel eğitim kurumlarında öğretmenlik yaptım. Daha sonra İstanbul’a yerleşip özel sektörde bir alanda müdürlük yaparken aynı zamanda İstanbul Okan Üniversitesi’nde Çocuk Gelişimi Bölümü alanında tezli yüksek lisana başladım.

Eğitimimi bir buçuk senede tamamlayıp “60-72 aylık çocukların akademik benlik saygısı ve saldırganlık yönelimleri arasındaki ilişki” isimli tezimi bitirdikten sonra mezun oldum ve uzman unvanını aldıktan sonra İstanbul Okan Üniversitesi’nde Öğretim Görevlisi olarak akademik hayata adım attım. Alanımla ilgili birçok seminer ve eğitimlere katıldım. Birbirinden bağımsız alanlarda ve sahada olmam küçük yaşımda farklı kültürler tanıma imkanımın olması gerek karakterimde gerek tutum davranışlarım hatta bakış açımda olumlu yönde değişimler kattı. Eminim ki öğrenme isteğim ömrüm boyunca beni araştırıp merak etmeye itecektir bu sebeple tecrübelerimi sizlerle paylaşmaktan mutluluk duyacağım.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.