Terim Yedlin’in yerine Kenny Tete’yi listeye aldı

Terim Yedlin’in yerine Kenny Tete’yi listeye aldı

Temmuz 1, 2021 02:36
Terim Yedlin’in yerine Kenny Tete’yi listeye aldı
0

BEĞENDİM

Spor Toto Süper Lig’de yeni sezona hazırlanan Galatasaray, ilk hazırlık maçını Dinamo Bükreş ile oynadı. Teknik direktör Fatih Terim, sağ bek Yedlin’in performansını beğenmeyince kolları sıvadı. Tecrübeli teknik adam bu bölge için Kenny Tete’yi listeye aldı.

Galatasaray’da geçtiğimiz sezon bekleneni veremeyen DeAndre Yedlin’in idmanlardaki ve Dinamo Bükreş maçındaki performansından memnun olmayan teknik direktör Fatih Terim yönetimden sağ bek transferi istedi.

Yönetimin Fulham formasını giyen Kenny Tete’yi ilk hedef olarak belirlediği öğrenildi. İngiliz ekibinin Premier Lig’den düşmesi sonrasında Hollandalı yıldızı gözden çıkardığı belirtiliyor. Galatasaray yönetiminin hedefi, 25 yaşındaki futbolcuyu satın alma opsiyonuyla beraber 1 sezonluğuna kiralamak.

Geçen sezon tüm kulvarlarda 26 maça çıkan Kenny Tete gol atamazken, 2 asist yaptı. Ajax altyapısında yetişen Kenny Tete 2017 yılında Lyon’a, 2020 yılında ise Fulham’a transfer oldu.

KAYNAK: TAKVİM

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.