YÖNETİM KURUCU ÜYESİ BURAK KORU ANLATIYOR…

YÖNETİM KURUCU ÜYESİ BURAK KORU ANLATIYOR…

Mart 20, 2024 14:55
YÖNETİM KURUCU ÜYESİ BURAK KORU ANLATIYOR…
0

BEĞENDİM

ProYapı Aş’ın yönetim kurulu üyesi ve aynı zamanda Amerika’da eğitim almış bir inşaat mühendisi olan Burak Koru, şirketin başarı hikayesini anlatıyor. Koru, 1994 yılında mezun olduktan sonra Amerika’ya giderek yaklaşık 15-16 yıl çalışmış ve Türkiye’ye dönüş yaparak ProYapı ailesine katılmıştır.

ProYapı, genel olarak ulaştırma, inşaat mühendisliği ve müşavirlik gibi alanlarda faaliyet göstermektedir. Türkiye’nin sayılı mühendislik firmalarından biri olan ProYapı, uluslararası alanda da önemli projelere imza atmaktadır.

Şirket, Türkiye’nin yanı sıra Azerbaycan, Arnavutluk, Romanya, Kuveyt, Kazakistan ve Özbekistan gibi ülkelerde ofislere sahiptir ve bu ülkelerde çeşitli projeler yürütmektedir. Son 5 yıldır hizmet ihracatçıları kategorisinde Türkiye’de ilk üçe girmeyi başarmıştır.

ProYapı’nın insan kaynakları politikası, açık kapı politikasını benimsemekte ve çalışanlarına eğitimlerini desteklemekte ve iş sonuçlarına göre değerlendirme yapmaktadır.

Burak Koru, ProYapı’nın başarısının arkasındaki en önemli etmenlerden birinin, şirketin işlerini detaylı ve mükemmeliyetçi bir şekilde yapmaya odaklanması olduğunu vurgulamaktadır.

https://businesschanneldergi.com/business-channel-dergi-143-sayi-cikti/

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.