İSRAİL’DE HASTALIK PANİĞİ: 50 KİŞİ ENFEKTE OLDU

İSRAİL’DE HASTALIK PANİĞİ: 50 KİŞİ ENFEKTE OLDU

Ekim 14, 2020 07:45
İSRAİL’DE HASTALIK PANİĞİ: 50 KİŞİ ENFEKTE OLDU
0

BEĞENDİM

İsrail Sağlık Bakanlığı, tarafından yapılan açıklamada, yaklaşık 50 kişinin farelerden bulaşan bir hastalığa yakalandıklarını duyurdu. Hastaların büyük çoğunluğunun ülkenin kuzeyindeki derelere yaptıkları ziyaret sonucunda enfekte oldukları bildirildi.

Dünya genelinde etkisini sürdüren koronavirüs salgını henüz kontrol altına alınamadan İsrail’de yeni bir salgın alarmı verildi.

İsrail Sağlık Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, yaklaşık 50 İsraillinin farelerden bulaşan bir hastalığa yakalandığı duyuruldu.

“ÜLKENİN KUZEYİNDEKİ DERELERE GİRMEYİN”

Bakanlık, hastaların büyük bir kısmının ülkenin kuzeyindeki dereleri ziyaret ettikten sonra enfekte olduğunu belirtti. Derelerden su örnekleri alınacağını belirtilirken, hastalığın daha fazla yayılmasını önlemek için de önlemler alacağını aktarıldı.

Sağlık Bakanlığı ayrıca, bir sonraki duyuruya kadar şimdilik “ülkenin kuzeyindeki derelerine girmeyin” uyarısında bulundu.

Kaynak: ensonhaber

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.