1. Haberler
  2. SPOR
  3. Miguel Crespo’ya iki sürpriz talip! İtalya derken…

Miguel Crespo’ya iki sürpriz talip! İtalya derken…

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Fenerbahçe’de sürpriz bir gelişme yaşandı. Portekizli orta saha oyuncusu Miguel Crespo’ya Süper Lig’den talip çıktı.

Sarı lacivertlilerde yeni sezonda kadroya pek çok isim dahil olurken takımdan ayrılacak isimler de gündemi meşgul etmeye devam ediyor.

PENDİKSPOR VE ANTALYASPOR PUSUDA

Takvim’de yer alan habere göre; Avrupa’da transfer dönemi açıkken takımdan ayrılacağı iddia edilen Miguel Crespo’ya Süper Lig’den Pendikspor talip oldu.

Ayrıca bir diğer Süper Lig ekibi Antalyaspor’un da Portekizli futbolcuyu kiralık olarak kadrosuna katmak istediği ifade edildi.

Fenerbahçe, 1 yıl sözleşmesi kalan Crespo’nun sözleşmesini uzatıp oyuncunun olası satışından kazanç sağlamak istiyor. 

8 milyon Euro değeri bulunan 26 yaşındaki futbolcunun adı uzun bir süre boyunca İtalyan ekibi Genoa ile anılmıştı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir