1. Haberler
  2. SPOR
  3. Şampiyonluk yaşayan üçüncü Türk tenisçi oldu

Şampiyonluk yaşayan üçüncü Türk tenisçi oldu

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Milli tenisçi Altuğ Çelikbilek, Porto Open finalinde Fransız Quentin Halys ile karşılaştı. Rakibini 2-0 yenen milli raket, kariyerinin ilk ATP Challenger şampiyonluğuna ulaştı.

Altuğ Çelikbilek; Marsel İlhan ve Cem İlkel’den sonra Challenger seviyesinde şampiyonluk kazanan üçüncü Türk tenisçi oldu.

Yeni açıklanacak sıralama ile Türkiye 1 numarası olacak Çelikbilek, “Türkiye 1 numarası olacak olmak özel bir his ama ilk 100’e girip Türkiye 2 numarası olmayı daha çok isterim. İnşallah Cem ile birlikte kendimizi daha yukarı çekerek ilk 100’e gireriz ve böylece kimin 1, kimin 2 olduğundan ziyade Türk tenisinde iki sporcu ilk 100’e, 50’ye girmiş, hatta belki daha iyisini yapmış olur. Benim için bu daha önemli.” ifadelerini kullandı.

Milli tenisçi, bundan sonraki ilk hedefinin bir Challenger daha kazanarak başarısını devam ettirmek olduğunu dile getirdi.

KAYNAK: TRT SPOR
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir