1. Haberler
  2. SPOR
  3. TFF ile Beşiktaş ortasında flaş gerginlik!

TFF ile Beşiktaş ortasında flaş gerginlik!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Beşiktaş İkinci Başkanı Engin Baltacı’nın Kulüpler Birliği Toplantısı’ndan yaşanan tartışma nedeniyle erken ayrıldığı öğrenildi.

Toplantıda söz alan Beşiktaş İkinci Başkanı Engin Baltacı’nın, TFF Başkanlık seçimlerinde yeniden aday olan Mehmet Büyükekşi’ye yönelik ‘Sizi istemiyoruz’ sözleri kullandığı belirtildi. Baltacı’nın “Biz sizi istemiyoruz çünkü Beşiktaş’a saygısızlık ve adaletsizlik yapıyorsunuz, adil değilsiniz. Siz taraflısınız, size güvenmiyoruz ve istemiyoruz” sözlerini kullandığı kaydedildi.

Büyükekşi’nin ise “Sizin desteğinize ihtiyacım yok” şeklindeki karşılığı sonrası ise Baltacı’nın toplantıyı terk ettiği ortaya çıktı.

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi de geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada Büyükekşi’yi seçimlerde desteklemeyeceklerini açıklamıştı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir